Почивки и екскурзии
Избрани СПА и Балнео хотели


Гранд хотел Поморие*****, Поморие
Гранд хотел Поморие*****, Поморие

Хотелът е разположен между бреговете на Соленото поморийско езеро и Черно море и представлява уникална комбинация от хотелски комплекс, лечебно-възстановителен и уелнес център, футболен стадион и спортна зала. Специалното внимание, отделено дори на най-дребните детайли,  добре обученият и любезен персонал, множеството ресторанти, барове и места за свободното време са малка част от обстoятелствата, които ще Ви носят усещането за свобода, блаженство и хармония.

 

Избрани СПА и Балнео хотели


  още 


Гранд хотел Приморец*****, Бургас
Гранд хотел Приморец*****, Бургас

Гранд хотел и СПА Приморец*****  разположен в бургаската морската градина, в непосредствена близост до плажната ивица, в залива между бреговете на Поморие и Черноморец, като представлява хотелски, балнео/спа/уелнес и бюти комплекс в комбинация с приморски парк.
Хотелът комбинира дискретен лукс, ниво на обслужване, уникално разположение, природа, море, плаж, спа и уелнес, лечение и профилактика на различни видове заболявания, ревитализация на тялото, модерна апаратура за отслабване (Неинвазивна липосукция на тялото) и подмладяване (Безиглена мезотерапия), чрез използване лечебното въздействие на българската кал и луга.

Избрани СПА и Балнео хотели


  още 


Спа хотел Хисар****, Хисаря
Спа хотел Хисар****, Хисаря

СПА хотел Хисар****  е разположен в един от  най-красивите паркове на град Хисар, който е заобиколен от топли извори с  минерална вода. Хотелът е обявен за най-добър в категорията „Медикъл СПА комплекс” 2009 на конкурс, организиран от Българския Съюз по Балнеология и Спа туризъм.
Медикъл Спа е ново течение в хотелиерския бранш, което осигурява не само почивка на хората, но също и лечение, профилактика и рехабилитация. В базата успешно се провежда лечение на стомашно-чревни и бъбречно-урологични заболявания, както и лечение на травми на опорно-двигателната система чрез минерална вода, чрез тангенторни вани, физиотерапия и мануална терапия – масажи, гимнастика и други.

Избрани СПА и Балнео хотели


  още 


СПА хотел Двореца*****, Велинград
СПА хотел Двореца*****, Велинград

СПА хотел Двореца***** се намира в центъра на Велинград, сред красив боров парк, на 15 км от планинския курорт Юндола и 17 км от туристически комплекс Цигов Чарк. Разположен на едно от най-хубавите места в централната част, хотелът предлага прекрасна гледка към планината, минералните басейни и града. Това, което прави хотела уникален, е чудесният СПА център, който предлага широк спектър от процедури, изпълнявани от висококвалифицирани специалисти.


Избрани СПА и Балнео хотели


  още 


Спа хотел Персенк***** , Девин
Спа хотел Персенк***** , Девин

За Вашата почивка или бизнес мероприятие петзвездният спа хотел Персенк в Девин предлага уютна атмосфера и стил, изключително спокойствие, комфорт и възможност да се насладите на местни ястия и ароматни вина.
Девин е разположен на 710 метра надморска височина, сгушен във  величествените и митични Родопи, сред прохладата на борови гори и чист планински въздух. Курортното градче съчетава разнообразен релеф, живописна природа, мек климат и наличието на няколко вида минерални извора.
 

Избрани СПА и Балнео хотели


  още