Магическа приказка в земите на Бенелюкс

Галерия

Екскурзия със самолет до Белгия, Холандия и Люксембург
От 03 Май 2018 до 10 май 2018 - 8 дни / 7 нощувки
Цена на основен пакет: 1390лв на човек
Програма:
Ден 1 /03.05.2018/: Екскурзията започва с директен полет на България Ер от София до Брюксел. Полетът е в 18:00ч, със събиране на групата на Терминал 2 на летище София в 15:30ч. Кацане в Брюксел около 19:30ч с трансфер до хотела, който се намира в Брюксел. Настаняване в хотел. Свободно време. Нощувка

Ден 2 /04.05.2018/: Закуска. Следва обзорна обиколка на Брюксел. Като столица и седалище на множество международни организации, Брюксел изобилства от разкошни и величествени сгради, съчетаващи аристокрацията с невероятната власт на този град. По време на обиколката ще видите: главните институции на Европейския съюз, щабквартирата на НАТО, величествената Триумфална Арка, Брюкселската Стокова Борса, Кралския дворец, Брюкселската катедрала, сградите на Виктор Орта в стил Ар Нуво, както и централният площад Гран Плас, обграден от приказни сгради, с изкусна архитектура. Ще посетите още магазини за Белгийски шоколадови изделия и други известни монументи и сгради. За тези от Вас, които желаят, като завършек на програмата може да се организира вечеря в традиционен белгийки ресторант в централната част на града.

Ден 3 /05.05.2018/: Закуска. Свободен ден в Брюксел или опция да посетите Намюр и Люксембург, като допълнителна екскурзия. За тези от Вас, които желаят да се включат в допълнителната екскурзия, програмата започва с потегляне за Люксембург, веднага след закуска. Люксембург се радва на един от най-високите стандарти на живот с света. Градът-държава е център на могъщи банки и корпорации, като усещането за динамичен и властен град, е всъщност тотално забулено в невероятното спокойствие, което цари в Люксембург. Ще се разходите по приказни улички, изпълнени с история, красота, зеленина и хармония. Ще имате свободно време ш централната част на града и след това програмата ще продължите към столицата на белгийския район Валония, Намюр. Историческият град Намюр е елегантно разположен между две големи реки, Самбър и Мьоза. В Намюр ще се разходите по средновековните му улички, като тези от Вас, които желаят, могат да се изкачат до крепостният дворец на града, който е на близо 1000 години, отличаващ се с невероятна панорама към града и околността. Следва потегляне обратно за Брюксел, като по пътя ще посетите и мястото, където се е състояла една от най могъщите битки в Европа, битката при Ватерло. Пристигане обратно в Брюксел. Нощувка.

Ден 4 /06.05.2018/: Закуска. Потегляне за Антверпен, градът на диамантите. Антверпен е един от най-красивите градове в Европа, с невероятно богата архитектура и велика история. В Антверпен ще имате обиколка по основните атракции в централната част на града съчетано със свободно време. За тези от Вас, които желаят, могат да посетят и музея на диамантите, разкриващ тяхната съвършена същност. Следва потегляне за Амстердам, като по пътя за там ще спрете за разходка в един от най-модерните градове на Европа, Ротердам, известен като пристанището на Европа и градът с причудливи небостъргачи. Вечерно пристигане в Амстердам, с настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 5 /07.05.2018/: Закуска. Следва опознаване на Амстердам с обиколка из основните му атракции. Ще посетите красиви църкви и монументи и ще се разходите по многобройните му мостове и интересни улички, отвеждащи Ви до какви ли не места за развлечения. Градът е изпълнен с невероятна енергия, съчетана с традиции и аристокрация. Ще посетите и централния площад Дам, където се намира кралският дворец на Холандия, националният монумент и множество луксозни вериги магазини . В следобедната Ви програма Ви предлагаме да се разходите с корабче по романтичните канали на града. Като вечерна програма Ви предлагаме да посетите традиционен рибен ресторант в центъра на града. Нощувка

Ден 6 /08.05.2018/: Закуска. Свободен ден. Ако желаете, през този може да имате програма за посещения на световно известни музеи и атракции. Амстердам е домът на музеите и атракциите. Андрос Адвенчърс може да Ви организира посещение на Мадам Тюсо, известен със зашеметяващите си восъчни фигури на известни лица и герои. Предлагаме Ви да посетите фантастичният музей на Хайнекен, който също се намира в Амстердам. Музеят проследява великата история на производство на бира, като завършва с впечатляваща дегустация. Свободно време. Нощувка

Ден 7 /09.05.2018/: Закуска. Свободно време в Амстердам или опция за допълнителна екскурзия. Допълнителната екскурзия, която Ви предлагаме, включва посещение на разкошният замък Де Хаар, който е един от символите на Холандия, с разглеждане на шикозният живот на неговите обитатели. Настоящият замък е напълно реновиран и изграден в нео-готически стил от фамилия Ротшилд през 1892. Луксът и богатството в този замък, говорят сами по себе си за необятното богатство на Ротшилд. Следва потегляне за местна традиционна ферма за производство на кашкавал. Холандия е родината на кашкавала, като Вие ще имате удоволствието да дегустирате висококачествен кашкавал, направен изцяло по автентична и традиционна рецепта. Програмата продължава до местността Койкенхоф, приказната градина на цветята. Това неописуемо място е обградено от милиони цветя, правещи Холандия родината на цветята. Ще се насладите на уникалните постижения на холандците в тази сфера. Програмата приключва вечерта обратно в Амстердам. Нощувка.

Ден 8 /10.05.2018/: Закуска. Трансфер от хотела в Амстердам до летище Амстердам. Сутрешен полет на България Ер от Амстердам до София. Пристигане в София в 14:00ч


..
Цена на основен пакет: 1390лв на човек

..

Цената включва:
- полет София - Брюксел и Амстердам - София с България Ер
- всички летищни такси
- чекиран багаж до 23кг на човек и 10кг ръчен багаж
- 3 нощувки със закуска в Брюксел в хотел с категория 3 звезди
- 4 нощувки със закуска в Амстердам в хотел с категория 3 звезди
- трансфери от летище Брюксел до хотела в Брюксел
- трансфер от хотела в Амстердам до летище Амстердам
- транспорт от Брюксел до Антверпен, Ротердам и Амстердам
- екскурзоводско обслужване в Брюксел, Антверпен, Ротердам и Амстердам
- медицинска застраховка с покритие 3000 евро
............
Цената не включва:
- еднодневна екскурзия от Брюксел до Люксембург и Намюр - 50 евро на човек (цената включва транспорт с частен местен автобус до посочените места и екскурзоводско обслужване)
- еднодневна екскурзия "Традициите на Холандия" - 75 евро на човек (цената включва входна такса за посещение на замъка Де Хаар, ферма за кашкавал, входна такса за парка Койкенхоф , транспорт с частен местен автобус и екскурзоводско обслужване)
- вечеря в традиционен Белгийски ресторант - 22 евро на човек (питиетата се заплащат допълнително)
- вечеря в традиционен рибен ресторант в Амстердам - 22 евро (питиетата се заплащат допълнително)
- входна такса за музея на диамантите в Антверпен - 7 евро на човек
- входна такса за музея на Мадам Тюсо в Амстердам - 24 евро на човек
- входна такса за музея на Хайнекен в Амстердам - 20 евро на човек
- романтична разходка с корабче по Амстердам - 20 евро на човек
- разходи за градски транспорт в Брюксел за 2-я ден от програмата : около 8 евро на човек (заплаща се на място)
- разходи за градски транспорт в Амстердам за 5-я ден от програмата : около 8 евро на човек (заплаща се на място)
* Забележка: всички описани допълнителни музеи, мероприятия и еднодневни екскурзии (с изключение на сумата за градски транспорт за дните в Брюксел и Амстердам) не са със задължаващ характер за тяхното посещение. Ако желаете да се възползвате от допълнителните възможности, трябва да ни уведомите за това до края на Март 2018 и да заплатите желаните от Вас допълнителни услуги с последната вноска за екскурзията.
.............
Допълнителни условия:
- екскурзията се организира при минимум 30 човека. Поради големия интерес, местата са ограничени.
- пътува се с лична карта или международен паспорт
- настаняването в хотелите е в двойни стаи. За единично настаняване се доплаща 215 евро на човек общо за седемте нощувки
- за начало на екскурзията се счита София


.............
Начин на заплащане:
- 1-ва вноска депозит в размер на 300лв, платена до 15.12.2017
- 2-ра вноска в размер на 400лв, платена до 05.02.2018
- 3-та вноска в размер на остатъка 690лв, платена до 31.03.2018 + стойността на всички музеи и мероприятия, които искате да посетите (без стойността на градския транспорт в Брюксел и Амстердам, които се заплащат на място)