Мини круиз с новия катамаран Парадайз Сейлинг

Галерия

Представете си удоволствието да се качите на борда на „Paradise sailing”  за едно перферктно плаване!
Всеки ден!
Круизи през деня и вечерен на залез слънце.


Катамаранът е модел Helia 44, проектиран и произведен във Франция от Fountaine Pajot.  Helia 44 е просторен и светъл, с оптимално свободно пространство и същевременно  постига леко и гладко плаване. Друго предимство на модела е видимостта от салона, която е на 360 градуса благодарение на уголемените илюминатори. Катамаранът разполага с луксозни релакс зони, включително горен палубен салон и две обособени тераси подходящи за слънчеви бани. Покривната конструкция на Helia 44 е разположена така , че да скрие туристите от яркото слънце или внезапен дъжд. Освен за стандартните програми, които предлагаме, ние с удоволствие ще отговорим на запитвания за наемане на лодката от малки компании или компактни групи, които биха искали да бъдат уединени на борда без присъствието на други туристи. Попитайте за цени и условия.
Освен услугите и изхранването, цитирано в стандартните програми, нашия бар разполага с отличен избор от вина и напитки, които биха задоволили вашите изисвания.


Програма на круизите
СУТРИН/СЛЕДОБЕД / ВЕЧЕР
10:00 - 12:30, продължителност 1,5 часа
14:00 - 16:00, продължителност 2 часа с възможност за къпане
17:00 - 18:00, продължителност 1,5 часа
19:30 - 21:00, разходка на залез слънце, 1,5 часа


Часове на тръгване от първа спирка Елените
10:10 /13:10/ 16:25 / 19:00    

Безплатният автобус ще ви вземе и ще ви отведе директно до пристанище Несебър.
Веднага след качване на борда ще ви информираме за програмата на пътуването и правилата за безопасност. Опъваме платната за вълнуваща морска разходка, по време на която да се отпуснете в приятно безгрижие. С капацитет за не повече от 30 човека нашият катамаран предлага възможността да се насладите на удоволствието от морска разходка, съчетана с лукс и комфорт, която ще ви освежи и предостави възможността да видите красотата на малкия полуостров с града на Юнеско - Несебър. Не забравяйте да поглеждате и към морето, където ако имате късмет, може да видите делфини.
За да бъде удоволствието пълно, сме се погрижили за осигуряване на доброто настроение - приятна музика и напитка по избор.
Връщане обратно до Вашата спирка с рекламния ни автобус.

Цена за възрастни: 50 лева
Цена за дете до 12 г. : 25 лева


В цената се включва: яхтинг, (къпане в морето), една напитка по избор: чай, кафе, безалкохолна напитка, чаша бяло вино, бира; пристанищни такси; застраховка
Транспорт от и до сборните пунктове.
Времетраене на круиза : 1,5 часа