Мини круиз с новия катамаран Парадайз Сейлинг

Представете си удоволствието да се качите на борда на „Paradise sailing”  за едно перферктно плаване. Катамаранът е модел Fountaine pajot Helia 44, проектиран и произведен във Франция през 2015 г. Оборудван е по последни технологични новости, които са предпоставка за лекота и сигурност на управление, при гарантиран комфорт и естетическа наслада на пасажерите. 
С удоволствие ще отговорим на запитвания за наемане на лодката от малки компании или компактни групи, които биха искали да бъдат уединени на борда без присъствието на други туристи. Освен услугите и изхранването, цитирано в стандартните програми, нашия бар разполага с отличен избор от вина и напитки, които биха задоволили вашите изисвания.

 


Програма СУТРИН/СЛЕДОБЕД

08:10/13:45     Безплатният автобус ще ви вземе и ще ви отведе директно до пристанище Несебър.
09:00/14:30   Веднага след качване на борда ще ви информираме за програмата на пътуването и правилата за безопасност. Поднасяме ви „Welcome drink“   и отплаваме.
Опъваме платната за вълнуваща морска разходка, по време на която да се отпуснете в приятно безгрижие. Или просто да се повеселите – барът е отворен и са сервирани кафе, чай, бира, безалкохолни напитки, кроасани, дребни сладки и соленки. Музиката звучи и нашият екипаж е зареден с най-доброто си настроение!
Забавлявайте се и се наслаждавайте на удоволствието да бъдете наши специални гости на най-новия катамаран в региона.
10:30/16:00  Пускаме  котва за  да се гмуркате, да плувате и да правите слънчеви бани. На Ваше разположение са плавници и очила за плуване.
11:30/16:30  Докато релаксирате или спортувате, за вас ще бъде сервиран богат обяд на борда на катамарана.
Вдигаме котва и отплаваме обратно, а вие можете да се любувате на панорамната гледка към брега.
13:00/18:30  Акостираме на пристанище Несебър. Връщане обратно до Вашата спирка с рекламния ни автобус.

Цена за възрастни: 95 лева
Цена за дете до 12 г. : 45 лева


В цената се включва: яхтинг, къпане в морето, обяд на борда (риба, пилешко филе на скара; салати, зеленчуци на скара; мезета - колбаси и сирена; дребни сладки, соленки, кроасани, плодове; български напитки по системата All inclusive: чай, кафе, безалкохолни, бяло вино, бира). Транспорт от и до сборните пунктове.
Времетраене на круиза : 4 часа 


Галерия