Мини круиз с новия катамаран Парадайз Сейлинг

Галерия

Представете си удоволствието да се качите на борда на „Paradise sailing”  за едно перферктно плаване!
понеделник - събота
Круизи предиобед и  следобед.


Катамаранът е модел Saba 50, проектиран и произведен във Франция от Fountaine Pajot.  Saba 50 е просторен и светъл, с оптимално свободно пространство и същевременно  постига леко и гладко плаване. Друго предимство на модела е видимостта от салона, която е на 360 градуса благодарение на уголемените илюминатори. Катамаранът разполага с луксозни релакс зони, включително горен палубен салон и две обособени тераси подходящи за слънчеви бани. Покривната конструкция на Saba 50 е разположена така , че да скрие туристите от яркото слънце или внезапен дъжд. Освен за стандартните програми, които предлагаме, ние с удоволствие ще отговорим на запитвания за наемане на лодката от малки компании или компактни групи, които биха искали да бъдат уединени на борда без присъствието на други туристи. Попитайте за цени и условия.
Освен услугите и изхранването, цитирано в стандартните програми, нашия бар разполага с отличен избор от вина и напитки, които биха задоволили вашите изисвания.
Програма СУТРИН/СЛЕДОБЕД

08:10/13:45     Безплатният автобус ще ви вземе и ще ви отведе директно до пристанище Несебър.
09:00/14:30   Веднага след качване на борда ще ви информираме за програмата на пътуването и правилата за безопасност. Поднасяме ви „Welcome drink“   и отплаваме.
Опъваме платната за вълнуваща морска разходка, по време на която да се отпуснете в приятно безгрижие. Или просто да се повеселите – барът е отворен и са сервирани кафе, чай, бира, безалкохолни напитки, кроасани, дребни сладки и соленки. Музиката звучи и нашият екипаж е зареден с най-доброто си настроение!
Забавлявайте се и се наслаждавайте на удоволствието да бъдете наши специални гости на най-новия катамаран в региона.
10:30/16:00  Пускаме  котва за  да се гмуркате, да плувате и да правите слънчеви бани. На Ваше разположение са плавници и очила за плуване.
11:30/16:30  Докато релаксирате или спортувате, за вас ще бъде сервиран богат обяд на борда на катамарана.
Вдигаме котва и отплаваме обратно, а вие можете да се любувате на панорамната гледка към брега.
13:00/18:30  Акостираме на пристанище Несебър. Връщане обратно до Вашата спирка с рекламния ни автобус.

Цена за възрастни: 105 лева
Цена за дете до 12 г. : 50 лева


В цената се включва: яхтинг, къпане в морето, обяд на борда (риба, пилешко филе на скара; салати, зеленчуци на скара; мезета - колбаси и сирена; дребни сладки, соленки, кроасани, плодове; български напитки по системата All inclusive: чай, кафе, безалкохолни, бяло вино, бира). Транспорт от и до сборните пунктове.
Времетраене на круиза : 4 часа