Хотел Несебър Роял Палас***, Несебър

Галерия
 • двойна стая

  двойна стая
 • двойна стая

  двойна стая
 • стаите

  стаите
 • ресторант

  ресторант
 • ресторант

  ресторант

Луксозният хотел Несебър Роял Палас*** се намира в сърцето на древен Несебър. Само на 20 метра от Черно море. Хотелът предлага всички необходими удобства за възможно най-удобния и комфортен престой.


Луксозният интериор на хотела, с уникални дизайнерски решения преоткрива красотата, съчетавайки архитектурни елементи от две напълно различни епохи.
На ваше разположение са 26 стаи, от които 14 двойни, 10 студиа, 1апартамент, 1 единична, стаи за непушачи и инвалиди, ресторант, лятна градина, конферентна зала, бизнес бар, паркинг.
"Несебър Роял Палас" е единственият хотел в Стария град, който разполага със собствена конферентна зала. Той е идеално място както за вашата почивка, така и за бизнес срещи, симпозиуми, семейни тържества, коктейли.
Ресторантът разполага със 110 места и предлага атрактивно меню от морски деликатеси в зависимост от сезона, богат избор на вина и за най-изтънчените вкусове.
Комплекс "Несебър Роял Палас" съчетава стил и уютна атмосфера, комфорт, тържественост и елегантност с българско гостоприемство и безупречно обслужване, удовлетворяващо и най-взизкателните гости.


 

  16.10.-30.04. 01.05.-20.06.

16.09.-15.10.
21.06.-10.07.

21.08.-15.09.
11.07.-20.08.
легло в дв. стая,
с балкон (2)
       
единична стая с балкон        
легло в дв. стая,
без балкон (2)
       
единична стая,
без балкон
       
легло в дв. стая
Супериор,
с балкон (2+1)
       
единична стая
Супериор,
с балкон
       
легло в дв. стая
Супериор,
 без балкон  (2+1)
       
единична стая
Супериор, 
без балкон